Strandhotel Weissenhäuser Strand Feriecenter | Feriecenter-tyskland.dk
15495
post-template-default,single,single-post,postid-15495,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Strandhotel Weissenhäuser Strand Feriecenter

Strandhotel Weissenhäuser Strand Feriecenter

Strandhotel Weissenhäuser Strand Feriecenter

Strandhotel Weissenhäuser Strand Feriecenter

En lækker pool har aldrig skadet nogen, men der er intet, som at tage en tur til stranden. Udover stranden som ikke ligger langt fra  Strandhotel Weissenhäuser strand feriecenter, så finder man en lang række lækre attraktioner og landmærker, som man helt klart kan bruge en hel del tid på. Efter en lang dag, så er der intet bedre end besøge hotellets egen spa og wellness center, som sætter prikken over i’et. Når du er dernede vil du værdsætte alle de små ting, for de er tilsammen med til, at give dig en rigtig god oplevelse, der gør at du helt klart kommer tilbage.


 

Strandhotel Weissenhauser Strand Feriecenter

Feriecenter Tyskland all inclusive

 

Venligt personale og fine værelser
Feriecentret tilbyder næsten 1000 værelser, så der er værelser som passer til hver en gæst. Hotellets personale er står til rådighed 24 timer i døgnet, så du altid har mulighed for at bestille billetter og udflugter. Personalet på Strandhotel Weissenshäuer strand feriecenter står også til rådighed i baren og restauranten, så du til hver en tid kan blive forplejet. De giver også gode råd til hvilke aktiviteter, som er på stranden og rundt omkring i byen.

Se prisen og hotellets informationer her!

 

Nyd desuden nogle af de nedenstående faciliteter på hotellet

Wi-Fi: På hele hotellets areal er der adgang til Wi-Fi, så de unge altid kan være i kontakt med omverden, hvilket de oftest sætter stor pris på.
Motion: På Strandhotel Weissenhäuser strand feriecenter er der motionscenter, hvilket gør du også kan holde formen, selvom du holder fri fra hverdagens stress og jag.
Aktiviteter: Klatrepark, ridning og bueskydning er nogle af aktiviteterne på hotellet, så ungerne kommer aldrig til at kede sig på ferien.
Restaurant: Der er lækre restauranter på strandhotel Weissenhäuser strand feriecenter, som har åbnet morgen, middag og aften, så du altid kan få noget at spise.

 

Læs også om: Feriecenter tæt på Hamborg

Ingen kommentar

Skriv en kommentar