Feriecenter tæt på Berlin | Læs anmeldelse online | Feriecenter-tyskland.dk
15493
post-template-default,single,single-post,postid-15493,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Et fantastisk feriecenter tæt på Berlin

Feriecenter tæt på Berlin

Et fantastisk feriecenter tæt på Berlin

Tit og ofte kan det være meget rart, at man ikke befinder sig lige dér, hvor alting sker. Især når man gerne vil tage en udflugt, hvor man kan stresse fuldstændigt af. Her er det meget rart, at man ikke konstant kan høre lyden fra dyttetende biler, men derimod kan fokusere på sig selv! Van der Val Resort Linstow er et feriecenter tæt på Berlin, der ligger ca. halvanden times kørsel fra netop denne storby. Derudover ligger Van der Valk Resort Linstow også blot 30 minutter fra Rostock Lufthavn, samt med let adgang til den smukke Drewitzer sø, Krakow am See og Malchow. Dette er i sandheden et resort med den perfekte beliggenhed.

 

4-stjernet overnatning for hele familien på feriecenter tæt på Berlin

Udover at tilbyde indendørs pool, en børnepool, sauna samt et spa- og wellnesscenter, er der også mulighed for at spille både golf og minigolf, nyde en drink enten i baren eller på den udendørs terrasse, tage på picnic i den smukke have eller opholde sig på legepladsen med de mindste. Van der Val Resort Linstow tilbyder et hav af forskellige aktiviteter til alle aldre i familien. Derudover er der også børnepasning og børneklub til rådighed, hvis de voksne trænger til en pause, og har lyst til at udforske de mange fantastiske spa-faciliteter.

 

Kom ned i gear med fantastisk service

Van der Val Resort Linstow er et feriecenter tæt på Berlin, der virkelig lægger op til afslapning og sammenvær. Effekten af de mange faciliteter bliver kun forstærket af den fremragende service, der er at finde på stedet. Personalet er professionelt og venligt, hvilket er med til at gøre opholdet til en fantastisk oplevelse. Den venlige service kommer til udtryk på flere måder, selv kæledyr er mere end velkomne på feriestedet.

Se prisen og hotellets informationer her!

 

Læs også om: Ostsee Damp Feriecenter

Ingen kommentar

Skriv en kommentar