Damp Feriecenter - Ostsee Resort Damp | Spaophold-Tyskland.dk
15489
post-template-default,single,single-post,postid-15489,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ostsee Damp Feriecenter

Damp Feriecenter

Ostsee Damp Feriecenter

Når mange familier ønsker, at tage på en ferie hvor du kan slippe børnene løs i trygge rammer, så vælger de at tage til Damp Feriecenter. De kan lave en hel del aktiviter, som blandt andet bruge flere timer på lejepladsen. Nede på stranden vil der på visse tidspunkter være aktiviter, som børnene vil elske. I kan også selv tage turen ned til standen, som ikke er særligt langt fra feriecenteret.

Kig forbi saunaen
Som tidligere nævnt kan man lade ungerne rende rundt i Damp Feriecenter, og mens man gør det, så kan man ligge sig ved poolen som udendørs, føler man at det er for koldt, så er der råd for det. Du kan nemlig tage en tur i saunaen hvis du foretrækker det, og der kan du have nogle hyggelige stunder, hvor der kan blive drøftet alt mellem himmel og jord.

 

Ostsee Resort Damp

Feriecenter Tyskland all inclusive

 

Få en uforglemmelig oplevelse på Damp Feriecenter

På Damp Feriecenter kan du også nyde den gode service, som der er tilgængelig næsten døgnet rundt. Værelserne er lavet så hver en sjæl kan få ro. når de ønsker dette. Det kan nemlig være hårdt at være på ferie, hvis man har børnene med, eller er på rundrejser, som ikke tid til meget afslapning. Har du specielle behov, så er feriecenterets personale altid åbent overfor spørgsmål, så i sammen kan opfylde nogle af dine specielle ønsker. Udenfor feriecenteret finder du en lang række af lækre cafeer og restauranter, som du kan nyde godt af. Ønsker man at opleve noget af området, så kan man køre til Eckernförde, som ikke er langt fra feriecenteret.

 

God beliggenhed: Stille område med kort distance til havet, hvor børnene kan få brugt en masse energi.

Børnevenligt: Masser af aktiviter for børn på hotellet og på stranden

Fornøjelser: Hotellet tilbyder både en dejlig udendørs pool, en dejlig lun sauna og en rigtig lækker bar

Se prisen og hotellets informationer her!

 

Læs også om: Feriecenter Weissenhäuser Strand

Ingen kommentar

Skriv en kommentar